Ajankohtaista

13 tammikuun, 2024

Huomionosoitukset vuosikokousta varten

HUOMIONOSOITUKSET VUODEN 2024 VUOSIKOKOUKSESSA

Hakemukset ja esitykset Suomen Pystykorvajärjestön vuosikokouksessa 16.3.2024 Mikkelissä jaettavista palkinnoista, vuosimaljoista (kunniakirja), mitaleista ja merkeistä on tehtävä tammikuun 2024 loppuun mennessä kirjeellä tai sähköpostilla järjestösihteerille osoitteeseen:

Matti Kaarto, Saapaskuja 16, 14200 Turenki tai sähköpostilla osoitteeseen sihteeri@spj.fi.

HUOM! Tarkista, että saat kuittauksen lähettämästäsi sähköpostistasi järjestösihteeriltä!

Hakulomakkeet ja säännöt löytyvät järjestön kotisivuilta: TÄÄLTÄ

SPJ-FSK:n Ansiopalkinto N:o 60:
Jaetaan vuoden 2024 vuosikokouksessa karjalankarhukoira kasvattajalle. Esityksen tekee kennelpiiri tai sen asianomainen jaosto.

Vuosimaljojen kunniakirjat: suomenpystykorva, karjalankarhukoira ja pohjanpystykorva. Kunniakirjat jaetaan roduttain sekä uroksille että nartuille erillisen säännön perusteella.

Kasvattajakilpailu, suomenpystykorvat:
Kilpailu koskee suomenpystykorvien kasvattajia, jotka ovat SPJ-FSK:n jäseniä.

Kasvattajakilpailu, karjalankarhukoirat:
Kilpailu koskee karjalankarhukoirien kasvattajia, jotka ovat SPJ-FSK:n jäseniä. Kukin kasvattaja kilpailee vain yhdellä joukkueella.

Kasvattajakilpailu, pohjanpystykorvat:
Kilpailu koskee pohjanpystykorvien kasvattajia, jotka ovat SPJ-FSK:n jäseniä.

Usvan Ukon Muistopalkinto:
Karjalankarhukoirien kasvattajille, jotka ovat SPJ-FSK:n jäseniä.

Kultamerkki:
Ansioituneille jäsenille, jotka ovat olleet SPJ-FSK:n jäsenenä vähintään 10 vuotta ja ovat edelleen jäseniä. Esityksen perusteluineen voivat tehdä kennelpiirien pystykorvajaostot tai jäsenyhdistykset. Merkkejä myönnetään kennelpiireittäin pääsääntöisesti korkeintaan yksi. Talvipäivät järjestävän lohkon alueelle niitä voidaan myöntää useampiakin SPJ:n hallituksen harkinnan mukaan. Vapaamuotoinen hakemus, mikä sisältää esitettävän ja esittäjän yhteystiedot (ml sähköposti) lähetetään järjestön sihteerille, mielellään sähköpostilla.

SPJ-FSK:n mitali (Kaksoisvaliomitali):
Mitali jaetaan vain koiranomistajan hakemuksesta vuosittain sitä haluaville kaksoisvalion (Suomen K&MVA) arvon saavuttaneiden koirien omistajille, jotka ovat SPJ-FSK:n jäseniä. Kyseisen valionarvon tulee olla Kennelliiton virallisesti vahvistama 31.12.2023 mennessä.

HUOMIOITAVAA!
Palkitsemiset edellyttävät hakemusta – ne eivät tule automaattisesti. Hakemuksissa tulee olla hakijan yhteystiedot. Esitettäessä palkittavaksi ulkopuolista henkilöä, myös esitettävän henkilön yhteystiedot!

tvporn.cc