Nettipystis

Pystykorva-lehti

Pystykorva-lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja se jaetaan kaikille jäsenille. Lehdessä esitellään rotujen keskeisimpiä haukkukilpailuja, järjestön tapahtumia, hyvin kokeissa ja näyttelyissä menestyneitä koiria sekä julkaistaan metsästykseen ja koiraharrastukseen liittyviä kirjoituksia. Vuonna 2024 ilmestyy Pystykorva-lehden 68. vuosikerta. Pystykorvan painos on noin 5000 kappaletta.

Lehtitoimitus

Toimittaja

Erja Pekkala

Kärnänlenkki 296b, 62600 Lappajärvi

puh. 040 325 7593
sähköposti. toimitus(at)spj.fi

Lehden aineistot

Lähetä aineisto mieluiten sähköpostilla.

Tekstit tekstinä ja kuvat kuvina.

Tekstit .rtf, .txt, .doc tai .docx – muodossa. Älä lähetä tekstiä pdf.-tiedostona.
Kuvia ei saa liittää tekstitiedostoihin, vaan ne on lähetettävä erillisinä tiedostoina .jpg/.jpeg – muodossa tai paperikuvina. Jos kuva on otettu diginä, niin lähetä se mielellään sähköpostina. Tulostetta uudelleen skannattaessa laatu kärsii aina. Älä anna koneen pienentää kuvaa missään vaiheessa, vaan lähetä kuva alkuperäisessä, mahdollisimman suuressa koossa. Tarvittaessa soita ja keskustele asiasta toimittajan kanssa.

Lukijoiden kirjoitukset

Yleisönosaston kirjoituksiin aina nimi ja yhteystiedot mukaan. Lukijoiden palstalla julkaistaan kirjoituksia vain kirjoittajan omalla nimellä.

Kuvat

Kun lähetät kuvia toimitukseen, ne ovat SPJ:n käytössä korvauksetta. SPJ voi käyttää kuvia lehdessä, muissa julkaisuissaan tai kotisivuillaan. Jos haluat postissa lähettämäsi kuva-aineiston takaisin, laita mukaan postimerkillä varustettu kuori. Julkaistut kuvat ovat SPJ:llä sähköisessä muodossa tallennettuna arkistoon. Tarkempia kuvausohjeita löydät Toimituksen Vinkeistä.

tvporn.cc