Ajankohtaista

17 joulukuun, 2018

Metsastyspystykorvat.com

Koe- ja näyttelytulokset on tallennettu myös LINT-kokeiden osalta tänä vuonna koiratietokanta.fi –sivustolle. Jatkossa kaikki koe- ja näyttelytulokset pitäisi löytyä tästä yhdestä ja samasta paikasta. Kaikki vanhemmat tulokset eivät ole vielä siellä mutta siirtyvät ajastaan.

Metsastyspystykorvat.com:n tulevaisuutta ja roolia mietittiin, sen piti jatkaa ainakin epitietokantana ja historiatietojen tietokantana mutta muuten tilanne oli auki kunnes palveluntarjoaja ilmoitti loppusyksystä että päivittää palvelinalustaksi PHP 7.2. Metsastyspystykorvat.com  ei ole yhteensopiva uuden palvelinalustan kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että sivusto lakkaa toimimasta 1.1.2019 nykyisen palveluntarjoajan palvelimella.
Haasteeseen on vastattu hankkimalla palvelintilaa virtuaalipalvelimelta jonne nykyinen metsastyspystykorvat.com siirtyy tilapäisesti ja samalla on aloitettu uuden terveystietokannan suunnittelu.

Nykyinen metsastyspystykorvat.com toimii nykyisellään ja samassa osoitteessa siihen saakka kunnes SPJ:n uusi terveystietokanta on valmis. Koirien tiedot ja terveystiedot päivittyvät sinne mutta koe- ja näyttelytulokset eivät. Ne ovat jatkossa pelkästään koiratietokanta.fi:ssä

Uusi SPJ:n rotujen terveystietokanta olisi mahdollisesti vain SPJ:n jäsenten käytettävissä ja sinne on suunniteltu epilepsiatietojen lisäksi polvi- ja silmäindeksiä, virtuaaliparitusta sekä parituskumppanin hakua yhdistelmän sukusiitoksen perusteella. Suunnittelu on vasta alkuvaiheessa. Rotujaostojen ja SPJ:n kehittämistoimikunnan lausuntojen jälkeen voidaan tehdä lopullinen määrittely. Tavoitteena on saada tietokanta käyttöön v. 2019 loppuun mennessä.

tvporn.cc