Ajankohtaista

3 elokuun, 2018

Kokeiden sähköinen käsittely laajenee!

Viime koekaudella suurin osa kokeiden tuloksista siirrettiin sähköisesti suoraan Suomen kennelliiton jalostustietojärjestelmään, samalla kun tiedot laajemmassa muodossa siirrettiin rotujärjestön tietokantaan. Tulevalla koekaudella on tarkoitus siirtää kaikki LINT- ja HIRV-kokeet monen muun koemuodon ohella sähköisesti perille kennelliittoon asti. Tämä koskee jatkossa myös koko koekauden kokeita, KV-kokeita ja SM-kisoja titteleineen.

Haasteita ylituomareille
Kaikkien koko koekauden kokeita vastaanottavien ylituomareiden tulisi valmistautua koetallennusohjelman käyttämiseen. Uusi koetallennus mahdollistaa ylituomarin tunnistautumisen. Tavallisten yksipäiväisten kokeiden yhteydessä tunnistautumista ei tarvita ja koesihteeri voi käyttää ohjelmaa samoin kuin ennenkin. Koko koekauden koetulosten lähettäminen eteenpäin ei kuitenkaan onnistu ilman tunnistautumista.
Ylituomari: Tarkista kennelliiton omakoirassa, että sinulla on sinne määriteltynä toimiva sähköpostiosoite!
Saat kirjautumisessa tarvittavat tunnukset sähköpostiisi.
Ylituomareille luodaan yksilölliset tunnukset perustuen ylituomarin numeroon (kennelliiton jäsennumero) ja omaan henkilökohtaiseen salasanaan. Ellei joku ylituomareista halua tai kykene koesuoritusta kirjaamaan koneelle, tulee lähipiiristä löytyä sen tehtävän hoitava henkilö. Henkilön tulee olla sellainen, että ylituomari voi luottamuksella antaa myös omat tunnuksensa hänen käyttöönsä.

Koetallennusohjelma, ohjeet ja tallennusohjelman koulutusdiat löytyvät täältä

tvporn.cc