Pystykorvapäivät 2019

Pystykorvapäivät 2019

28.06.2019 - 30.06.2019
00:00

Pohjanpystykorvien ja suomenpystykorvien yhteiset kesäpäivät Nallikarissa viikko juhannuksen jälkeen

Pohjanpystykorvien kesäpäivät ja suomenpystykorvien pystykorvapäivät järjestetään vuonna 2019 kertaluonteisesti yhdistettynä tapahtumana Oulussa juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna Oulun seudun pystykorvakerhon aloitteesta. Kesäisen tapahtuman järjestely on jo kovassa vauhdissa ja majoitusvaraukset ovat käynnissä. Luvassa on rentoa yhdessä oloa ja kesästä nauttimista samanhenkisessä seurassa.

Pystykorvapäivien ohjelma

Pystykorvapäivät 2019 – lehti

Osallistu tapahtumaan ja seuraa tapahtuman tiedostusta Facebookissa. Tapahtuman löydät nimellä Pystykorvapäivät 2019.

Yhteisillä pystykorvapäivillä tullaan näkemään paljon erilaista koko perheelle soveltuvaa ohjelmaa ja paikalle ovat tervetulleita lämpimästi myös ensikertalaiset. Touhukas koiraviikonloppu alkaa perjantaina nuotio-illalla ja lauantaille mahtuvat niin asiapitoiset luennot kuin kisailut ja rennot ohjelma- numerot ja näytökset. Luvassa lauantaille ovat muun muassa pohjisten kesäpäiviltä tutut riistarastit. Riistarasteille varataan ajat ja kolmella rastilla (näätä, lintu ja karhu) koirat pääsevät työskentelemään täytettyjen kohteiden kanssa hajuineen ja äänineen lähimaastossa.

Tapahtumassa järjestetään myös arpajaiset, joissa pääpalkintona arvotaan tutka. Kisailu ei toki tähän jää, vaan mukaan mahtuu Nopein pystis-kisa, sekä sunnuntaina vielä kesäpäivä-mätsärit, joissa kauneuttaan pääsevät mittailemaan pohjanpystykorvat, suomenpystykorvat, karjalankarhukoirat ja lelukoirat. Paikan päällä on tarjolla myös Pevisa-tarkastusta ja DNA-näytteenottoa, info-piste, junnunurkkaus, nuotiopaikka, koiraparkki, hiekkaranta, (lähellä uimamahdollisuus myös koirille) sekä agitokonäytös sekä konekarhu.

Tietoa majoituksesta, ruokailuista ja varauksesta 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kartta latautuu...
tvporn.cc